TRITON 6 | 12

Tip 1 + 2 (Ultra Saf / Saf Su) 10L tanklı musluk suyundan

(Tip 1 + 3 (Ultra Saf / RO Su) 50L tanklı musluk suyundan)

Kompakt ve Kusursuz Ultra Saf Su Çözümleri

TRITON 6 | 12 modüler tasarıma sahiptir ve 6 veya 12 l/saat olarak en küçük hepsi bir arada ultra saf su çözümüdür.    

Her sistem Tip 1 ve Tip 2 standartda suyu doğrudan musluk suyundan karşılar.  

TRITON 6 |12 sistemleri özel gereksinimlerinize uyum sağlamak ve işinizi mümkün olduğunca keyifli ve konforlu hale getirmek için isteğe bağlı olarak yükseltilebilir.

Yenilikçi Kullanıcı Arayüzü

Kontrol ünitesi, anlaşılır ikonları sayesinde sistemi tıpkı bir akıllı telefon gibi sezgisel olarak çalıştırmanıza olanak tanır.

Dağıtım raporları tüm çekimlerin geçmişini garanti eder. Ek olarak, zaman içinde kaliteli izlenebilirlik sağlamak için limit ihlalleri ve hatalar saklanacaktır.

İlgili tüm değerler sürekli olarak denetlenir. İletkenlik, özdirenç, sıcaklık, üretim hızı ve çalışma basıncı gibi genel bilgilere ek olarak, TRITON sistemi sarf malzemelerinin değiştirilmesi gerektiğinde veya bir parametrenin spesifikasyon dışında olduğunda sizi yeterince erken uyarır. Bu, tüm analizlerin doğruluğunu garanti eder.

Kompakt Tasarım

Kompakt tasarım, küçük bir alanda yüksek düzeyde işlevsellik ve verimlilik elde etmeye odaklanmıştır. TRITON sistemleri hafiftir ve taşınması veya hareket ettirilmesi kolaydır.

Kompakt sistem laboratuvar ortamına kolayca entegre edilebilir. Son derece küçük ayak izi daha az yer kaplar ve TRITON’u kalabalık veya sınırlı alanlar için ideal hale getirir. TRITON sistemleri bir laboratuvardaki mevcut alanın kullanımını optimize eder.

Kompakt tasarıma rağmen TRITON sistemleri, laboratuvardaki hayatı daha kolay ve güvenli hale getiren tüm gerekli bileşenlerle doludur. Tüm varyantlar genellikle diğer şeylerin yanı sıra bir basınç düşürücü, sızıntı sensörü, basınç sensörü ve akış sensörü ile donatılmıştır.

Güvenilir Üretim Ünitesi

En yüksek kalitedeki parçalar ve bileşenler, ultra saf suyun her zaman mevcut olmasını sağlar ve laboratuvarda kesinti yaşanmasını önler.

TRITON sistemleri, farklı teknolojilerin birleşimiyle eser seviyede sürekli olarak ultra saf su sağlar. Kritik deneyleriniz için su saflığına tamamen güvenebilirsiniz. TRITON cihazınızın USP ve GLP gerekliliklerine uyumu tamdır.

Opsiyonel olarak entegre edilebilen 185 | 254 nm UV lambası, yalnızca mikrobiyolojik büyümeyi engellemekle kalmaz, aynı zamanda saflaştırılmış sudaki toplam organik karbonu (TOC) da en aza indirir. < 2 ppb'lik düşük TOC seviyesi, laboratuvar sonuçlarınızın tekrarlanabilirliğini ve güvenilirliğini sağlar. Endotoksinlerin, mikroorganizmaların ve partiküllerin yanı sıra DNase ve RNase'nin güvenilir bir şekilde giderilmesini sağlamak için TRITON sisteminize dahili bir ultrafiltre de ekleyebilirsiniz. Bu ultrafiltre, üniteyi hücre kültürü ve diğer özel laboratuvar uygulamalarınızda kullanım için ideal hale getirir. [/av_toggle] [av_toggle title='Minimum İşletme Maliyetleri' tags='' custom_id='' av_uid='av-7kuvl9' sc_version='1.0'] Uzun ömürlü, özenli sarf malzemeleri ve tüm filtrelerin ayrı ayrı ve sadece ihtiyaç duyulduğunda değiştirilebilme imkânının birleşimiyle yıllık maliyetler en aza indirilir. [/av_toggle] [av_toggle title='Uyumluluk ve Doğrulama' tags='' custom_id='' av_uid='av-m0sgcbz6' sc_version='1.0']

TRITON serisinin üstün kalitesinin anahtarı, nitelikli tasarımının kendi kalite güvence sistemimizle birleşmesidir. 

Kalibre edilmiş ekipman kullanılarak doğrulama desteği ve bir yeterlilik çalışma kitabı da dahil olmak üzere eksiksiz bir hizmet yelpazesi talep üzerine mevcuttur.

10L veya 50L Depolama Tankı

Saf su depolama tankınız, yüksek kaliteli Tip 2 suyunun her zaman elinizin altında ve kullanıma hazır olmasını sağlar. Modern tasarım özellikleri, sirkülasyon ve gelişmiş havalandırma filtrasyonu durgunluğa ve bakteriyel kontaminasyona karşı koruma sağlar.

Tankı üretim ünitesinin altına veya yanına ayrı olarak yerleştirebilirsiniz. Değerli laboratuvar alanınızı tam olarak ihtiyaç duyulduğu şekilde kullanma imkanı verir.

Sistemi Tip 1 (ultra saf su) ve Tip 3 (RO) sisteme dönüştürmek için sistemi harici 30L, 60L veya 100L tankla yükseltin.

Tank seviyesini belirli ihtiyaçlarınıza göre yüzde birlik adımlarla kontrol edin ve ayarlayın. Entegre bir su kaçağı dedektörü, ünitenin olası bir arızasını önleyecektir. Tüm değerler sürekli olarak izlendiğinden, zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayan TRITON sisteminize %100 güvenebilirsiniz.

Özellikler

Besleme Suyu Gereklilikleri
Besleme Suyu Kalitesi İçilebilir musluk suyu
İletkenlik (25 °C’de) < 1000 µS / cm
Toplam Organik Karbon (TOC) < 1 ppm
Giriş Basıncı 1 – 6 bar
Sıcaklık 5 – 35 °C
Ultra Saf Su Özellikleri (Tip 1)
25 °C’de direnç 18.2 MΩ∙cm
Toplam organik karbon (TOC) ≤ 2 ppb ≤ 10 ppb (without UV)
Parçacık içeriği Particle-free (size > 0.22 µm)
Bakteriler < 0.01 CFU/mL < 0.005 CFU/mL (with ultrafilter)
Pirojenler (endotoksinler) < 0,001 EU/mL (ultrafiltre ile)
RNazlar < 0,003 ng/mL (ultrafiltre ile)
Dnazlar < 0,4 pg/µL (ultrafiltre ile)
Akış hızı 2 L/dk’ya kadar ayarlanabilir
Saf Su Özellikleri (Tip 2)
25 °C’de direnç > 10 MΩ∙cm
Toplam organik karbon (TOC) ≤ 30 ppb
10°C’de üretim oranı 6 L/saat veya 12 L/saat
20°C’de üretim hızı 8L/saat veya 15 L/saat